Workshop De groene verandering
21 mei - Maastricht

IVN Maastricht, CNME en onderwijsnetwerk SPARK-Zuid zetten zich in voor een duurzame samenleving. Zij nodigen je van harte uit voor een workshop over klimaatverandering.

Iedereen

IVN Maastricht, CNME en onderwijsnetwerk SPARK-Zuid zetten zich in voor een duurzame samenleving.Zij nodigen je van harte uit voor een workshop over klimaatverandering op 21 mei om 20.00 uur in De Klaekeburg, Gronsvelderweg 142 in Maastricht. Klimaatverandering is er altijd al geweest, maar mensen hebben er invloed op. We starten met een actuele inleiding over hoe mensen klimaatverandering beïnvloedden en andersom wat mensen er tegen kunnen doen. We bespreken hoe je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld in het onderwijs, klimaatverandering bespreekbaar kan maken en hoe je de dialoog met anderen over klimaatveranderinginhoudelijk kunt voeren. Deze bijeenkomst is interessant voor docenten en studenten van diverse opleidingen, maar ook voor andere inwoners van Maastricht en omgeving.

Wanneer deze workshop je enthousiast maakt en je jouw kennis en vaardigheden over dit onderwerp wilt uitbreiden, dan kun je in het najaar de IVN klimaatcursus ’De Groene Verandering’ volgen. Een cursus van 6 bijeenkomsten, waar we dieper ingaan op alle elementen die in deze workshop aan bod komen.

Je kunt je hier aanmelden voor deze bijeenkomst. 

 

 

Tijd & plaats


21 mei - 19:30 - 22:00
Maastricht

Organisatie door IVN Maastricht

Contact: Jack Gerats