Ontdek de verborgen insectenwereld van Rotterdam
25 mei - Rotterdam

Op zaterdag 25 mei 2024 nodigen we je uit om de verborgen wereld van insecten in het hart van Rotterdam te verkennen. Tussen 13:00 en 15:00 uur duiken we samen de Spoortuin en het Essenburgpark in.

Iedereen

Op zaterdag 25 mei 2024 nodigen we je uit om de verborgen wereld van insecten in het hart van Rotterdam te verkennen. Tussen 13:00 en 15:00 uur duiken we samen de Spoortuin en het Essenburgpark in. Dit zijn twee groene parels in de stad waar veel insecten hun thuis hebben gevonden. Van kleurrijke vlinders en zoemende bijen tot sierlijke libellen – je gaat van alles zien!

Wat kun je verwachten?

Met een deskundige gids aan je zijde leer je over het fascinerende leven van deze kleine beestjes. Je zult versteld staan van de diversiteit en de schoonheid van de insecten die boven het maaiveld uitstijgen. Neem je loep en camera mee om dit moois te bekijken.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 25 mei 2024
Tijd: 13:00-15:00 uur
Verzamelplaats: Essenburgsingel 59, 3022 EA Rotterdam
Deelname: Gratis
Aanmelden: Stuur een e-mail naar natuurlijkrotterdam@knnv.nl

Deze insectensafari is een perfecte kans om de natuur in de stad beter te begrijpen en te waarderen. Het is niet alleen leerzaam, maar ook een leuk uitje voor jong en oud. Laat je verrassen door de rijkdom aan soorten die zich in Rotterdam hebben gevestigd en beleef de biodiversiteit dichtbij!

Organisatie: Dit evenement is een samenwerking tussen het Essenburgpark en KNNV-Natuurlijk-Rotterdam.

Kom en ontdek samen met ons de verborgen insectenwereld in Rotterdam!

 

Tijd & plaats


25 mei - 13:00 - 15:00
Essenburgsingel 59, 3022 EA Rotterdam Rotterdam

Organisatie door KNNV Rotterdam

Contact: KNNV Rotterdam
Meer informatie: Website