Naturalis Nights Biodiversiteitsdag
22 mei - Leiden

Op woensdag 22 mei wordt in Naturalis de jaarlijkse wereldbiodiversiteitsdag gevierd. Op deze dag staat alles wat leeft op aarde centraal. Dit wordt een bijzondere avondopenstelling met muziek, kunst, minicolleges en nog veel meer leuke activiteiten.© Foto: Naturalis Biodiversity Center

Iedereen

Wereldbiodiversiteitsdag is een belangrijk moment om alles dat leeft op aarde te vieren. Het is onze kans om biodiversiteit centraal te stellen in ons museum, en om aandacht te vragen voor biodiversiteitsverlies en -behoud. Op deze dag openen we ook 's avonds de deuren van het museum en nemen we jullie mee in de schoonheid en bedreigingen van biodiversiteit. Hiermee willen we begrip en waardering creeëren voor onze natuurlijke leefomgeving en mensen inspireren zich in te zetten voor de natuur. Biodiversiteit is van belang voor iedereen!

Op deze dag kan iedereen iets nieuws ontdekken over de natuur met onze avondprogrammering rondom biodiversiteit. Meerdere Naturalis-onderzoekers vertellen over hun werk, en daarnaast bieden we allerlei leuke activiteiten en acts aan. Gedurende de avond kan je ook genieten van de ambient sound van DJ DNA, onder het genot van een drankje en een snack. Het museum is ook gewoon geopend (maar de Rexperience niet). Het voorlopige programma is te vinden op de website van Naturalis.

Leeftijd: vanaf 18 jaar
Entree: met museumticket

 

 

 

Tijd & plaats


22 mei - 19:00 -
Darwinweg 2 Leiden

Organisatie door Naturalis Biodiversity Center


Meer informatie: Website