De Grote Week van de Biologie Challenge 2024
20 mei - 27 mei

Doe ook dit jaar mee met de vermakelijke 'Goosechase' met het thema 'waarnemen'! We dagen je elke dag opnieuw uit met verrassende challenges. Download de Goosechase app en doe mee, je maakt kans op eeuwige roem en mooie prijzen.

Iedereen

Het NIBI organiseert tijdens de Week van de Biologie weer een uitgebreide GooseChase-wedstrijd, dit jaar opnieuw met het thema 'waarnemen'. Tijdens de Week van de Biologie zijn er dagelijks nieuwe challenges. Voor elke voltooide challenge krijg je punten en maak je kans op te gekke prijzen. Ben jij een echte biologiefan? Ga de uitdaging aan! Meld je snel aan, er kunnen maximaal 40 mensen meedoen (maar je kunt bijvoorbeeld wel als gezin of als klas samenspelen onder 1 account).

Meedoen? Mail naar nienkeprins@nibi.nl en vermeld in het onderwerp 'De Grote Week van de Biologie-challenge'. Je ontvangt daarna verdere instructies!

Wat kun je winnen?

  • Voor de eerste plaats hebben we het boek ‘Herken Wie ik Ben: de natuur in beeld op herkenningskaarten’ van Jasper de Ruiter (@jaspertringa). Met deze handige veldgids leer je snel en makkelijk planten en dieren op naam te brengen.
  • Voor de tweede plaats hebben we 4 vrijkaartjes voor Dierenpark Amersfoort.
  • Voor de derde plek hebben we een vogelmok ontworpen door Berber Maarsingh (@berbermaarsingh) en een informatiepakket van Vogelbescherming Nederland

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door: Dierenpark Amersfoort, Jasper de Ruiter en Vogelbescherming Nederland.

 

 

Tijd & plaats


20 mei - 27 mei -

Organisatie door NIBI

Contact: Nienke Prins