Bètadag voor jongeren die zich niet door hun visus laten beperken
25 mei - Amsterdam

Ben jij een slechtziende of blinde leerling? Kom dan naar de gratis Visio Bètadag! Volg 2 workshops op het gebied van biologie, scheikunde, techniek of wiskunde boordevol trucjes én aangepaste materialen.

Onderwijs

Helaas, je kunt je voor dit jaar niet meer aanmelden voor de Bètadag. Maar niet getreurd, volgend voorjaar kun je meedoen aan de Bètadag in Rotterdam. Meld je aan voor de nieuwsbrief Exacte vakken via deze pagina om het event niet te missen. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Op 25 mei organiseren Koninklijke Visio en Bartiméus de Bètadag. Deze dag is bedoeld om slechtziende of blinde kinderen op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met de exacte vakken.

Ben jij een slechtziende of blinde leerling? Kom dan naar de gratis Bètadag op 25 mei van Visio en Bartiméus! Volg twee workshops op het gebied van biologie, scheikunde, techniek of wiskunde – allemaal met een biologische twist. Leer allerlei trucjes én maak kennis met aangepaste materialen. Want een visusbeperking is geen belemmering om de natuur van dichtbij te verkennen!

De Bètadag vindt plaats op zaterdag 25 mei 2024 van 10.30-15.30u bij Visio Onderwijs Amsterdam aan de Burgemeester Eliasstraat 76. Komen jullie met de trein? Dan is het vanaf Station Sloterdijk een kwartiertje lopen naar de school. Komen jullie met de auto? Dan kun je gratis parkeren bij het sportcentrum (zaterdag voetbal) op 5 minuten lopen van de school. Of je gebruikt een blauwe parkeerschijf max 2 uur.

Ouders worden ontvangen met koffie/thee en kunnen vervolgens desgewenst op eigen gelegenheid Amsterdam ontdekken. Bijvoorbeeld door een rondvaart te maken of een van de vele musea te bezoeken, zoals het Wereldmuseum (tip!), het Rijksmuseum of het Nemo. Om de dag af te sluiten, nodigen wij jullie uit om ’s avonds naar de voorstelling ‘Omstanders - naar Medea’ in de grote zaal van Internationaal Theater Amsterdam te gaan. Hier spelen o.a. (oud-)leerlingen van Visio hun versie van Medea in de huidige tijd. Kaarten zijn te bestellen bij ITA voor € 14,50 p.p.

Het wordt dus een leuke én leerzame dag voor iedereen! Kom je ook? Meld je vooraf aan via

https://www.visio.org/nl-nl/onderwijs/cursussen/beta-dag-(a28)

Tijd & plaats


25 mei - 10:30 - 15:30
Burgemeester Eliasstraat 76 Amsterdam

Organisatie door Koninklijke Visio in samenwerking met Bartiméus

Contact: Visio
Meer informatie: Website