WisMon's Practicum Proeverij
24 mei - Utrecht

Kom tijdens de Week van de Biologie naar WisMon’s Practicum Proeverij. Een avond voor wederzijdse inspiratie op het gebied van practica. Proef de nieuwste snufjes en deel de mooiste ervaringen. Wij verzorgen de pizza, breng jij het enthousiasme mee?

Onderwijs

Wil jij weten hoe je genetica zichtbaar kunt maken in je les? Wil je die veldwerkdag eindelijk een nieuwe draai geven of wil je van kookboekpracticum naar vaardighedenpracticum? En ben je benieuwd wat andere docenten van jouw module inspanningsfysiologie vinden?

Kom dan tijdens de Week van de Biologie naar WisMon’s Practicum Proeverij. Een avond gericht op wederzijdse inspiratie met demonstraties van DNA-practica en dataloggers, discussies over didactiek en  ervaringen met een focus op biologiepractica. Zo zetten we je op scherp om in het nieuwe schooljaar nóg betere practicumlessen te geven. Wij verzorgen de pizza, breng jij het enthousiasme mee?

Ook als niet-biologiedocent heten we je graag welkom: we stellen ook ons aanbod op het gebied van robotica, VR/AR, kunstmatige intelligentie, laser- en 3D-printers ten toon. WisMon wil bèta-onderwijs leuker en toegankelijker maken voor iedereen. Kom daarom in onze keuken kijken!

We hebben plek voor maximaal 20 docenten. Wil jij erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar willie@wismon.nl.

 

Tijd & plaats


24 mei - 17:00 - 21:00
Lucasbolwerk 15, Utrecht

Organisatie door WisMon Onderwijsinstituut

Contact: Willie Kerkhof
Meer informatie: Website