Train-de-trainerbijeenkomst: ‘Een levende tuin maak je zelf’
22 mei -

Ben jij een tuin- en plantenkenner en vind je het leuk om tuinbezitters te helpen met het vergroenen en diervriendelijker maken van hun tuin? Doe dan mee!

Iedereen

Ben jij een tuin- en plantenkenner en vind je het leuk om tuinbezitters te helpen met het vergroenen en diervriendelijker maken van hun tuin? Doe dan mee aan de train-de-trainersbijeenkomst voor de workshop ‘een levende tuin maak je zelf’ op 22 mei, Internationale dag van de Biodiversiteit. 

Met de laagdrempelige workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’ leren bewoners op een praktijkgerichte en inspirerende manier hoe zij hun tuin groener, natuurlijker en diervriendelijker maken. De workshop is ontwikkeld voor hen die misschien wel meer groen willen, maar geen of weinig tuinervaring hebben. De mensen die nog een klein beetje help nodig hebben bij het aanpakken van hun stadstuin of balkon. 

Tijdens de train-de-trainersbijeenkomst leer je alles wat je moet weten om deze workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’, in jouw buurt, gemeente of regio zelf te organiseren en te geven. Van het werven van deelnemers tot een uitgewerkt lesplan. 

  • Wat? Train-de-trainerbijeenkomst: ‘Een levende tuin maak je zelf’ 
  • Voor wie? Groene vrijwilligers uit provincie Flevoland of omliggende regio met basiskennis over tuininrichting en tuinplanten die het leuk vinden om anderen te adviseren over het vergroenen van hun tuin. 
  • Wanneer? 22 mei 2023, van 19.30 tot 22.00 uur.  
  • Waar? Locatie is afhankelijk van voorkeur deelnemers. Geef bij het aanmelden je voorkeur door voor: het Koekoeksnest in Emmeloord of het Ontmoetingspark Buiten in Dronten. 


Aanmelden kan via de knop 'Aanmelden' op de website van de IVN.

Kosten: Gratis

Tijd & plaats


22 mei - 19:30 - 22:00
Locatie n.t.b.