De Grote Radijzenwedstrijd
14 april - 30 mei

Wie kweekt de grootste radijs?

Iedereen

Wie kweekt de grootste radijs?

Heb jij groene vingers? Doe mee met De Grote Radijzenwedstrijd en WIN! Plant wat radijszaadjes en zorg dat jij op 25 mei de grootste radijs hebt. Kijk op https://makkelijkemoestuin.nl/kennisbank/reuzen-radijs-zaaien-en-kweken voor tips hoe jij het beste voor je plantjes zorgt.

Klaar voor de oogst? Post voor 25 mei (midden in de week van de biologie) een foto van je radijs op Instagram, twitter of Facebook (#radijzenwedstrijd) en tag ons (@instituutvoorbiologie op Instagram en Facebook, @biologie_NIBI op twitter), of mail je foto naar doornhein@nibi.nl (vermeld 'radijzenwedstrijd' in de onderwerpregel). Laat hierbij goed zien hoe groot je radijs is (bijvoorbeeld met een liniaal) en vermeld ook het gewicht erbij. Kijk hier voor een overzicht van de regels. En bij grote radijzen horen grote prijzen. Je maakt namelijk kans op een kaartje voor Naturaliseen boek naar keuze van De Makkelijke Moestuin, een exemplaar van het gloednieuwe Grote thuis-natuurklooiboek, of het leerzame boek 'Plassen over kwallenbeten' (10x)!

Ook bij het NIBI zelf zetten we ons beste beentje voor in de moestuin! Volg ons op Instagram (@instituutvoorbiologie of @natuurentechniek) om onze plantjes in de gaten te houden.

Tijd & plaats


14 april - 30 mei -
Thuis,

Organisatie door NIBI

Contact: