Paddenstoelenspeurtocht
07 oktober - Harfsen

Op zondag 7 oktober kunnen (groot)ouders en hun kinderen weer meedoen aan de speurtocht naar paddenstoelen op de Gorsselse Heide. In voorgaande jaren was deze tocht een doorslaand succes. Ook nu hebben gidsen van de Gorsselse Heide weer een mooie tocht met leuke opdrachten voor kinderen bedacht. Want naast paddenstoelen is er nog veel meer te zien, te horen, te ruiken of te proeven tijdens de tocht.

Kinderen

Op zondag 7 oktober kunnen (groot)ouders en hun kinderen weer meedoen aan de speurtocht naar paddenstoelen op de Gorsselse Heide. In voorgaande jaren was deze tocht een doorslaand succes. Ook nu hebben gidsen van de Gorsselse Heide weer een mooie tocht met leuke opdrachten voor kinderen bedacht. Want naast paddenstoelen is er nog veel meer te zien, te horen, te ruiken of te proeven tijdens de tocht.

De start is op de hoek Deventerdijk/Gerrit Slagmanstraat te Harfsen. De kosten bedragen € 2 voor volwassenen; voor kinderen is het gratis. Leuk is om een spiegeltje mee te nemen, overigens kan men die ook lenen. Er kan gestart worden tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Afhankelijk van het tempo van ieder persoonlijk, denken we dat de tocht ongeveer twee uur duurt. Honden zijn niet toegestaan.

Inlichtingen bij Gonnie Bouwman (tel. 0575-492059). Zie ook: www.markegorsselseheide.nl.

Tijd & plaats


07 oktober 11:00 - 15:00
Gerrit Slagmanstraat/Deventerdijk, Harfsen

Organisatie door IVN Afdeling Zutphen

Contact: Gonnie Bouwman
Meer informatie: Website