NLdoet in Het Bewaarde Land
28 mei - 29 mei

Help mee klussen of breng de natuurbeleving in Het Bewaarde Land in beeld!

Iedereen

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei wordt NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, weer georganiseerd. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook in Het Bewaarde Land is er een en ander te klussen:

28 mei - Bouwkeet opknappen in Stadsbos013 Tilburg

Het Bewaarde Land zal vanaf najaar 2021 ook in het Tilburgse Stadsbos plaatsvinden. Voor de locatie in gebruik kan worden genomen, moet het huisje van Fleur worden opgeknapt en ingericht. Om de bouwkeet klaar te maken zoeken wij timmermannen/-vrouwen, houtzagers en kunstenaars! Of gewoon een stel fanatiekelingen die - conform coronamaatregelen - een middagje willen klussen.

Meer informatie en aanmelden

 

29 mei - Opknappen tafels en banken in Natuurgebied de Kampina

Jaarlijks bezoeken ruim 300 leerlingen Het Bewaarde Land in natuurgebied de Kampina. Niet geheel verrassend, is de ontvangstlocatie van dit programma - na 15 jaar in de buitenlucht - toe aan een hele flinke opknapbeurt! Dus ben je timmerman, schilder, dakbedekker of schoonmaker: deze klus biedt voor iedere wat wils! Afhankelijk van de kennis, kunde en wensen van het klusteam zullen de prioriteiten worden opgesteld.

Meer informatie en aanmelden

 

Digitale klus: Breng de natuurbeleving in beeld!

Om scholen beter te informeren over Het Bewaarde Land en onze diensten te verbeteren, zijn we op zoek naar creatieve filmmakers die ons kunnen helpen met het maken van een aantal filmpjes. Vind jij het leuk om:

  • (hoge kwaliteit) filmpjes op te nemen;
  • nieuwe en bestaande beelden in een modern jasje te monteren;
  • met kinderen en vrijwilligers vóór de camera te werken?

Meld je dan aan!

Meer informatie en aanmelden

Tijd & plaats


28 mei - 29 mei 11:00 - 16:00
,