NIBI-conferentie vmbo en onderbouw havo en vwo
20 mei - 21 mei Egmond aan Zee

De vrijdag voor de Week van de Biologie trappen we de Week alvast af met de NIBI-conferentie over de prikkelende biologie! Wil jij ook geprikkeld worden? Schrijf je dan nu in.

Onderwijs

If the brain were so simple we could understand it,
we would be so simple, we couldn’t *


Zouden we ooit snappen hoe onze hersenen werken? Of zijn we hier niet slim genoeg voor? In ieder geval is het een zinnenprikkelend en magisch orgaan. In de ochtendlezing geeft Nienke van Atteveldt ons een inkijkje in ons brein en dat van adolescenten. ’S Avonds is het de beurt aan Hilmar Derksen, deze vloggende bioloog is gek op duiken en op de natuur. Hij zal ons meenemen in de prikkelende onderwaterwereld dichtbij huis.Naast de plenaire lezingen kun je kiezen uit meer dan 50 praktische workshops, excursies en interactieve lezingen. Geef je ogen, oren en maag de kost tijdens een zintuigenwandeling in de duinen van Egmond aan Zee of kom sleepnetvissen en beleef de zee-natuur op het strand. Uiteraard is er ook ruimte voor sex on the beach en hoe je jongvolwassenen helpt in hun seksuele ontwikkeling. Er zijn diverse practica waaronder een heus hersenpracticum en een snijpracticum met zeesterren en zeepieren. Ook is er een prikkelende bloemen-beleef-trip of en kun je van alles over LessonUp leren. Meer prikkelend lesmateriaal krijg je te zien op de informatiemarkt, vaste prik op onze conferenties.

Pak je oordoppen in en neem een lege koffer mee want je komt gegarandeerd overprikkeld en met een koffer vol ideeën thuis die je gelijk op maandag in je les kunt uitproberen. Zorg dat je erbij bent vrijdag 20 en zaterdag 21 mei in Egmond aan Zee! 


Info over inschrijven en kosten

  • Inschrijving start maandag 11 april om 16:00 uur via online inschrijfformulier
  • Datum: vrijdag 20 en zaterdag 21 mei
  • Locate: Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee
  • Kosten:  Alleen de vrijdag: 265 euro, Vrijdag en zaterdag met overnachting: 405 euro
    Vrijdag en zaterdag zonder overnachting 355 euro, Toeslag alleen op de kamer op vrijdag: 50 euro, Voorovernachting op donderdag: 60 euro (samen), 80 (alleen). Alleen de zaterdag (160 euro).
  • Bekijk de belangrijke info en annuleringsvoorwaarden.

* Emerson M. Pugh – quote van zijn vader 1938

 

Tijd & plaats


20 mei - 21 mei -
Zeeweg 52, Egmond aan Zee

Organisatie door Nederlands Instituut voor Biologie

Contact: Tycho Malmberg
Meer informatie: Website