Nectar Natuur Bingo
22 mei - 29 mei

Met de auteurs van Nectar hebben we een interactieve invulling voor jouw biologieles bedacht. Ga samen met je leerlingen naar buiten voor de Nectar Natuur Bingo!

Onderwijs

Wat moeten jullie doen?

Deel de bingokaart met je leerlingen, je kunt deze printen of downloaden. Maak groepjes van 3-4 leerlingen, ga met ze naar buiten en ga in de omgeving van je school opzoek naar de beelden op de bingokaart. Komen ze iets tegen van de bingokaart? Dan maken ze daar een foto van. Je hebt bingo wanneer je vijf op een rij verticaal, horizontaal of diagonaal hebt gevonden en hier een foto van hebt gemaakt. Vervolgens maken je leerlingen een collage van de vijf beelden. Om kans te maken op één van de prijzen sturen jullie de mooiste collage naar ons op via het formulier.

Wat heb je nodig?

  • Download hier de Nectar-bingokaart
  • Een smartphone of camera om foto’s mee te maken
  • Een app om een collage te maken van de gemaakte foto’s
  • Upload vóór 9 juni de mooiste collage via dit formulier

Hoe worden de winnaars gekozen?

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je bingo hebt, want met een valse bingo moet je een liedje zingen! En ten tweede wordt er gekeken naar de kwaliteit van de foto’s. Doe dus een beetje extra je best om mooie foto’s te maken en laat de natuurfotograaf in je los!

De winnaars worden op maandag 12 juni bekend gemaakt op o.a. onze socials. Hou deze dus goed in de gaten.

Upload vóór 9 juni de mooiste collage via dit formulier!

Wat kunnen jullie winnen?

  • Eerste prijs: Een dag de natuur in met de hele klas onder leiding van een gids! Win met de hele klas een volledig verzorgde excursie in de natuur onder begeleiding van de gidsen van Dagje in de natuur! Inclusief busreis.
  • Tweede prijs: 1 x spel naar keuze
  • Derde prijs: 3 x een doe-het-zelf bouwpakket - Insectenhotel

Tijd & plaats


22 mei - 29 mei -