Natuurfotografen in de dop opgelet!
28 april - 30 mei

Het NIBI organiseert samen met Pollennieuws en Flora van Nederland een fotowedstrijd speciaal voor kinderen met het thema 'insecten of bloemen'

Kinderen

De lente lijkt nu eindelijk aan te breken en de natuur komt langzaam weer tot bloei. Om dit te vieren organiseert het NIBI samen met Pollennieuws & Flora van Nederland een fotowedstrijd speciaal voor kinderen! Het thema ‘insecten op bloemen’ past helemaal bij deze tijd, dus pak je fototoestel, stap naar buiten en trek die mooie plaatjes! Met je foto breng je niet alleen de ontluikende natuur mooi in beeld, maar de makers van de mooiste foto’s winnen daarmee ook nog eens leuke prijzen.

 

Hoe doe je mee?

 

Meedoen is heel eenvoudig! Maak allereerst een foto met het thema ‘insecten op bloemen’. Je foto kun je op twee manieren insturen: deel hem op Instagram met #fotowedstrijdWvdB of mail hem naar keessen@nibi.nl (vermeld daarbij ‘fotowedstrijd Week van de Biologie’ in de onderwerpregel). Insturen kan tot en met zondag 30 mei. De winnaars worden de week erop bekend gemaakt.

 

Wat kun je winnen?

 

We hebben een uitgebreide prijzenpot! Degene met de állermooiste foto wint een uitgebreid boekenpakket, met daarin een exemplaar van Insectenrijk – een schatkamer vol wonderlijke wezens, Pollen En HooikoortsPlassen over kwallenbeten – biologische lariekoek ontleed, én Het Briljante Bloemen Boek! Genoeg om de zomer mee door te komen dus.

 

Daarnaast winnen de nummers twee, drie, vier en vijf een exemplaar van Pollen en hooikoorts of Plassen over kwallenbeten naar keuze.

 

Tijd & plaats


28 april - 30 mei -
Heel Nederland,