Natuurervaringswandeling in het Haagse Bos
24 mei - Den Haag

Wandel mee en ervaar het (Haagse) Bos als nooit tevoren. Laat je meeslepen door deze natuurervarings-wandeling en leer alles over het leven in het bos.

Iedereen

De Jonge Klimaatbeweging en stichting "Bos dat van zichzelf is" bieden een interactieve en leerzame "natuurervaringswandeling" aan in het oudste bos van Nederland: Het Haagse Bos! Beleef dit unieke stukje Nederland op een bijzondere manier. Je staat er bij een wandeling door het bos waarschijnlijk niet bij stil, maar elk dier en elke plant heeft een belangrijke functie in het ecosysteem van het bos. Tijdens de wandeling leer je hier van alles over: hoe communiceren bomen met elkaar, wat zijn de functies van alle bomen en planten, hoe wordt het bos door klimaatverandering aangetast en wat kunnen we hieraan doen?

Om het een extra bijzondere ervaring te maken, is de wandeling in de avond in de schemering. Wil je het bos op een hele bijzondere manier ervaring en meer leren over het leven in het bos? Trek je wandelschoenen aan en doe mee! Het evenement is gratis.

Inschrijven kan hier.

Tijd & plaats


24 mei - 19:00 - 21:00
We spreken af bij de ingang van het Babylon hotel (note: de ingang aan de kant van het Haagse Bos!!) Den Haag