Natuurcafé
05 oktober - Haelen

Kom op vrijdagmiddag 5 oktober eens gezellig langs in het Natuurcafé van het Bezoekerscentrum Leudal - Panoramazaal

Iedereen

Graag nodigen we je uit voor ons volgende Natuurcafé.

Ook het komende najaars- en winterseizoen houden we weer ons Natuurcafé. Iedere eerste vrijdag van de maand, van oktober t/m maart, 6 keer dus.

We starten op vrijdag 5 oktober 2018 om 19.30 uur.

Aan de thema-tafel wordt aandacht besteed aan een boeiend onderwerp. Op de achtergrond, op het grote scherm, zullen veel nieuwe natuurfoto's van onze leden te zien zijn. Een werkgroep of project wordt kort gepresenteerd en verder zal tijdens het Natuurcafé worden stilgestaan bij wat er in de natuur speelt deze maand en de leuke activiteiten die je in en buiten onze regio kunt bezoeken.

Er is veel ruimte om elkaar te ontmoeten, bij te praten... Presentaties duren nooit langer dan circa 15 minuten. Daarna is er steeds weer een ongeveer even lange pauze. Mocht je zelf, of namens een werkgroep, koppelgroep of project iets willen presenteren dan kan dat. Neem daarvoor contact op met de leden van de Natuurcafé-organisatie, Betty, Lily, Ed en/of Joost.

Behalve leden van onze IVN afdeling, van Groen Hart Leudal, Studiegroep Leudal, de imkers en VELT zijn ook vrienden van onze Natuurcafé-bezoekers met ingang van dit nieuwe seizoen van harte welkom !
Kortom, neem gerust een introducee mee.

Namens IVN en Groen Hart Leudal graag tot ziens !

Betty Salden, Lily Welters, Ed Jedeloo en Joost Geraets

Tijd & plaats


05 oktober 17:30 -
Bezoekerscentrum Leudal, Panoramazaal, Roggelseweg 58, Haelen

Organisatie door IVN Afdeling Roermond e.o.

Contact: Joost Geraets
Meer informatie: Website