IVN Biowalking
07 oktober - Bovenkarspel

Ervaar de positieve invloed van bewegen en buiten zijn op uw lichaam. Biowalking is speciaal voor mensen met diabetes. Onderweg advies op maat over voeding, beweging en medicijngebruik. Introducé's welkom.

Iedereen

Heeft u diabetes?
Loop mee met een Biowalk!

“Het is fantastisch dat wandelen ervoor zorgt dat je minder medicijnen hoeft te gebruiken” – Deelnemer Biowalking

Wat is een Biowalk?
Een Biowalk is een groepswandeling in de natuur, begeleid door een IVN-natuurgids en een ervaringsdeskundige van Diabetesvereniging Nederland. U ervaart, in een veilige omgeving, zelf welke positieve invloed beweging en het buiten zijn op uw lichaam hebben. Ook ontmoet u andere mensen met diabetes. Door contacten met ervaringsgenoten en unieke natuurbeleving is Biowalking niet alleen goed voor uw gezondheid, maar vooral ook heel leuk!

Hoe ziet een Biowalk eruit?
U wandelt mee met Biowalks van ca. 3-5 km. Deze worden maandelijks georganiseerd. De IVN- natuurgids laat u de natuur en het landschap van West Friesland beleven. Een ervaringsdeskundige geeft u tijdens en na de wandeling advies op maat over voeding, beweging en medicijngebruik. Na goed rondgekeken te hebben gaan we nog een half uur tot drie kwartier doorwandelen om conditie op te bouwen. Na afloop drinken we gezamenlijk een kop koffie of thee. Op 4 november sluiten we af met een gezamenlijke lunch en een presentatie over Diabetes en bewegen. Aanmelden is verplicht bij gjreijn@gmail.com.

Praktische informatie
Als deelnemer aan Biowalking mag u een introducé meenemen. De Biowalks worden georganiseerd in de natuur in West Friesland. De kosten bedragen € 3,00 per persoon voor niet- leden van Diabetesvereniging Nederland. We starten altijd om 10.00 uur.dvn

Tijd & plaats


07 oktober 10:00 -
Streekbos Paviljoen, Veilingweg 21a, 1611 BN, Bovenkarspel

Organisatie door IVN Afdeling West-Friesland

Contact:
Meer informatie: Website