Hortus Talk #5: Elzelinde van Doleweerd over 3D-geprint eten
25 mei - Amsterdam

Wil jij meer weten over deze futuristische techniek? Elzelinde vertelt je er alles over in deze Hortus Talk!

Iedereen

Op 25 mei gaan we het in het Kaslokaal hebben over 3D-geprint eten! Dat klinkt futuristisch, maar is dichterbij dan je denkt. Onze gast, Elzelinde van Doleweerd, heeft er een bedrijf in: Upprinting Food. Denk aan hartige koekjes van oud brood en bruine bananen, en tempeh van zoete aardappel of sinaasappelschillen. Elzelinde, industrieel ontwerper, ontwikkelt manieren om de reststromen van restaurants een tweede leven te geven. Ze geeft je bij deze Hortus Talk een voorproefje van de toekomst.

Hortus Talks keert elk seizoen terug bij de Hortus. We gaan in gesprek met o.a. ondernemers, uitvinders, biologen, wetenschappers, filosofen, schrijvers, fotografen en filmmakers die zich bezighouden met de natuur. Natuurlijk kunnen ook bezoekers in de zaal live vragen stellen. Zo brengen we mens en natuur dichter bij elkaar. De Hortus Talks worden opgenomen en op een later moment uitgezonden op het podcastkanaal van de Hortus.

Hortus Talk #5: Elzelinde van Doleweerd vindt plaats op woensdag 25 mei 2022 van 19:00-20:00, deelname kost €12,50. Tickets zijn te bestellen via https://tickets.dehortus.nl/Exhibitions/Register?id=31B59DBD-C4AA-EC11-A2E5-DE402710EDD8

 

Alvast in de stemming komen met eerder opgenomen podcasts? Hier luister je ze terug: https://www.dehortus.nl/podcast/

Tijd & plaats


25 mei - 19:00 - 20:00
Plantage Middenlaan 2a, Amsterdam

Organisatie door Hortus Botanicus Amsterdam

Contact: St├ęphanie Drontmann
Meer informatie: Website