Op 25 mei gaan we het in het Kaslokaal hebben over 3D-geprint eten! Dat klinkt futuristisch, maar is dichterbij dan je denkt. Onze gast, Elzelinde van Doleweerd, heeft er een bedrijf in: Upprinting Food. Denk aan hartige koekjes van oud brood en bruine bananen, en tempeh van zoete aardappel of sinaasappelschillen. Elzelinde, industrieel ontwerper, ontwikkelt manieren om de reststromen van restaurants een tweede leven te geven. Ze geeft je bij deze Hortus Talk een voorproefje van de toekomst.
Hortus Talks keert elk seizoen terug bij de Hortus. We gaan in gesprek met o.a. ondernemers, uitvinders, biologen, wetenschappers, filosofen, schrijvers, fotografen en filmmakers die zich bezighouden met de natuur. Natuurlijk kunnen ook bezoekers in de zaal live vragen stellen. Zo brengen we mens en natuur dichter bij elkaar. De Hortus Talks worden opgenomen en op een later moment uitgezonden op het podcastkanaal van de Hortus.
Hortus Talk #5: Elzelinde van Doleweerd vindt plaats op woensdag 25 mei 2022 van 19:00-20:00, deelname kost €12,50. Tickets zijn te bestellen via https://tickets.dehortus.nl/Exhibitions/Register?id=31B59DBD-C4AA-EC11-A2E5-DE402710EDD8
Alvast in de stemming komen met eerder opgenomen podcasts? Hier luister je ze terug: https://www.dehortus.nl/podcast/