Fiep Fiep Hoera! Spelen met Fiep bij Kasteel Groeneveld
02 oktober - Baarn

Ga op avontuur op de speelzolder van Fiep Westendorp en Kasteel Groeneveld: vis met de vissertjes, ga afval scheiden met Floddertje en kampeer met Pim en Pom!

Iedereen

Fiep Fiep Hoera! Spelen met Fiep bij Kasteel Groeneveld
100 jaar Fiep Westendorp. Dat viert Kasteel Groeneveld met een tentoonstelling voor jong en oud. Juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken, heeft een plek in deze expositie.
Met natuurlijk avonturen en spellen op zolder: vis met de vissertjes, ga afval scheiden met Floddertje en kampeer met Pim en Pom.
Naast de spelletjes zijn er ook nog twee speurtochten te doen, zowel binnen in het kasteel als buiten in de binnentuin. In de tuin kun je speuren in het Fiep-bos!
Ga van het gebaande pad af het bos in. Je gaat op zoek naar de bosdieren van Fiep. Met vragen kom je heel veel te weten over deze dieren; waar en hoe ze slapen en wat ze eten. Welk geluid maakt bijvoorbeeld de muis of de egel en wat doen deze dieren de hele dag? Kortom, lekker door de bosjes struinen.

Toegangskaarten voor de tentoonstelling en spelletjeszolder zijn verkrijgbaar bij de balie in het kasteel. Elke dag geopend van 11:00 tot 17:00 uur, behalve op maandag.
Toegang bedraagt € 5,- voor volwassenen, € 2,50 voor kinderen t/m 11 jaar, € 4,- voor 65+. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee.

De speurtocht in de tuin is gratis en geschikt voor kinderen van 2-5 jaar en is verkrijgbaar bij de balie.

Copyright afbeelding: © Fiep Amsterdam bv; Fiep Westendorp Illustrations.

Tijd & plaats


02 oktober 11:00 - 16:00
Groeneveld 2, Baarn

Organisatie door Kasteel Groeneveld

Contact: Lisanne van Wanroij
Meer informatie: Website