Digitale inspiratiesessie FĂȘte de la Nature
25 mei - 29 mei

Vier jij met ons mee?

Iedereen

In het weekend van 2, 3 en 4 september 2022 viert IVN Natuureducatie Fête de la Nature. Het grootste grassrootsfestival van Nederland. In het hele land worden er diverse kleinschalige natuurfeestjes georganiseerd. Denk aan een muziekoptreden in de buitenlucht, yoga in de duinen, een speurtocht door het bos, of een duurzame BBQ bij jou in het park. Alles kan! In 2021 vierden meer dan 5000 mensen de natuur op 184 verschillende natuurfeestjes. In 2022 gaan we voor 300 natuurfeestjes en 10.000 bezoekers. Doe je mee? 

Inspiratiesessies

De komende maanden organiseren we diverse digitale inspiratiesessies. Wil je een feestje organiseren en verkennen hoe je dit het beste kunt aanpakken? Of wil je lokale aanjager worden binnen jouw woonplaats of organisatie ? Dan is deze digitale sessie iets voor jou! De sessies vinden plaats op: 

  • woensdag 25 mei 20:00-21:00 uur
  • woensdag 29 juni 20:00-21:00 uur

Wat kun je verwachten van een inspiratiesessie?

De sessie ziet er als volgt uit:

  1. We beginnen met een korte introductie over Fête de la Nature
  2. Vervolgens delen we een overzicht van de landelijke ondersteuning vanuit IVN
  3. Ervaren Fête organisatoren delen hun inspirerende ervaringen
  4. Je kunt kiezen of je deelneemt aan de sessie voor: a) verkennende organisatoren ('Hoe organiseer ik mijn eigen natuurfeestje?') of b) Fête liefhebbers die de Fête beweging verder op weg willen helpen en Fête onder de aandacht willen brengen ('Hoe mobililizer ik anderen om een natuurfeestje te organiseren?').
  5. We sluiten af met een korte afronding en ruimte om tips te delen. 

Meld je aan voor een inspiratiesessie

Tijd & plaats


25 mei - 29 mei 20:00 - 21:00
,

Organisatie door National

Contact:
Meer informatie: Website