Dierenvriendjespad bij Kasteel Groeneveld!
02 oktober - Baarn

Het Dierenvriendjespad is een echte familiespeurtocht voor ouders met (jonge) kinderen! Al spelenderwijs maken jullie kennis met de planten en dieren van Landgoed Groeneveld.

Iedereen

Het Dierenvriendjespad is een echte familiespeurtocht voor ouders met (jonge) kinderen! Al spelenderwijs maken jullie kennis met de planten en dieren van Landgoed Groeneveld. Met behulp van een kleurendraaischijf en vier gekleurde boekjes wandel je in ongeveer 1,5 uur door het prachtige park. Hoeveel opdrachten je uit de boekjes maakt, bepaal je zelf. Draai je steeds aan de draaischijf bij elke vierde boom, of bij een nieuwe bocht in het pad, of na 100 voetstappen? De keuze is aan jullie!

Normaal gesproken is deze gezellige speurtocht alleen voor scholen toegankelijk. Speciaal voor de week van de biologie stellen we het voor iedereen beschikbaar.
Per dag kunnen er maximaal 10 groepjes of gezinnen het Dierenvriendjespad lopen. Reserveer dus tijdig! 

U kunt reserveren voor het Dierenvriendjespad via reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer en aantal personen dat aan de speurtocht deel wil nemen.

Tijd & plaats


02 oktober 11:00 - 16:00
Groeneveld 2, Baarn

Organisatie door Kasteel Groeneveld

Contact: Lisanne van Wanroij
Meer informatie: Website