De Grote Week van de Biologie Challenge 2023
22 mei - 29 mei

Doe ook dit jaar mee met de vermakelijke 'Goosechase' met het thema 'waarnemen'! We dagen je elke dag opnieuw uit met verrassende challenges. Download de Goosechase app en doe mee, je maakt kans op eeuwige roem en mooie prijzen.

Iedereen

Het NIBI organiseert tijdens de Week van de Biologie een uitgebreide GooseChase-wedstrijd, dit jaar met het thema 'waarnemen'. Deze wedstrijd staat helemaal in het teken van het toegankelijk maken van biologie voor iedereen - iets waar het NIBI voor strijdt. Tijdens de Week van de Biologie zijn er dagelijks nieuwe challenges. Voor elke voltooide challenge krijg je punten en maak je kans op te gekke prijzen. Ben jij een echte biologiefan? Ga de uitdaging aan! Meld je snel aan, er kunnen maximaal 40 mensen meedoen (maar je kunt bijvoorbeeld wel als gezin samenspelen onder 1 account).

Meedoen? Mail naar weenink@nibi.nl en vermeld in het onderwerp 'De Grote Week van de Biologie-challenge'. Je ontvangt daarna verdere instructies!

Wat kun je winnen?
We hebben, in samenwerking met een aantal partners, mooie prijzen voor jullie bij elkaar gescharreld:

  • Voor de eerste plaats hebben we 4 vrijkaartjes (+ parkeerticket) voor Dierenpark Amersfoort, en daarnaast de keuze uit één van onze biologische boeken
  • De tweede plaats verdient 4 vrijkaartjes voor Rijksmuseum Boerhaave en een chocoladepakket
  • De derde plek verdient ook 4 vrijkaartjes voor Rijksmuseum Boerhaave

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door: Dierenpark Amersfoort en Rijksmuseum Boerhaave.

* Er is ook een aparte Experience (met dezelfde challenges) gemaakt voor mensen die als team mee willen doen. Eén team bestaat uit maximaal 10 mensen. Voor het winnende team verzinnen we nog een leuke prijs. 

Tijd & plaats


22 mei - 29 mei -