Dag van de Zeebiologie
26 mei - Harderwijk

Hoe haalt een vis adem? Hoe maken dolfijnen geluid? Kom vrijdag 26 mei gratis met de klas naar het Dolfinarium en dompel je onder in de wereld van zeebiologie!

Onderwijs

Wist je dat meer dan 70% van de Aarde is bedekt met water? Onze zeeën, rivieren, oceanen en meren zijn rijk aan ontzettend veel mooie natuur. Toch is de onderwaterwereld voor velen iets onbekends. Daarom organiseert Dolfinarium op vrijdag 26 mei de dag van de Zeebiologie. Tijdens deze dag krijgen leerlingen uit groep 6,7 en 8 van het basisonderwijs de kans om zich een dag geheel onder te dompelen in de wereld van de zee. Door middel van leuke activiteiten en demonstraties leren de kinderen o.a over: - De anatomie van een vis - Evolutie van dolfijnen - Natuurschatten op het strand - Handel in bedreigde diersoorten - Determineren van bijzondere botten De dag wordt afgesloten met een bijzonder kindercollege in DolfijndoMijn over wetenschappelijk onderzoek in het Dolfinarium. Deelname is gratis voor schoolklassen, en inclusief toegang tot het park. Er zijn echter beperkt plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij!

Inschrijven is kosteloos en kan via het formulier op de website. Maar let op: Deze activiteit is alleen voor schoolklassen in de bovenbouw van het basisonderwijs. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, schrijf je dus snel in!

Tijd & plaats


26 mei - 11:30 - 16:00
Dolfinarium, ZuiderzeeBoulevard 22 Harderwijk