De Grote Week van de Biologie-challenge
22 mei - 29 mei

Het NIBI bestaat 40 jaar! Feest met ons mee! Elke dag tijdens de Week van de Biologie zijn er nieuwe challenges waarmee je kans maakt op eeuwige roem en mooie prijzen!

Iedereen

Het NIBI bestaat dit jaar 40 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom organiseren wij dit jaar een uitgebreide GooseChase-wedstrijd. Deze wedstrijd staat helemaal in het teken van het toegankelijk maken van biologie voor iedereen - iets waar het NIBI 40 jaar lang voor strijdt.

Tijdens de Week van de Biologie zijn er dagelijks nieuwe challenges. Bedenk de grappigste biologie-meme, kook een vegan maaltijd of maak een pindaketting van minstens 40 pinda’s. Voor elke voltooide challenge krijg je punten en maak je kans op te gekke prijzen. Ben jij een echte biologiefan? Ga de uitdaging aan!

Meedoen? Mail naar bonnink@nibi.nl en vermeld in het onderwerp 'De Grote Week van de Biologie-challenge'.

 

 

Wat kun je winnen?

We hebben, in samenwerking met een aantal partners, een hele hoop mooie prijzen voor jullie bij elkaar gescharreld:

Voor de eerste plaats hebben we vier vrijkaartjes voor Rijksmuseum Boerhaave, een abonnement van NatureToday, een chocoladepakket én keuze uit een van onze biologische boeken.

De tweede plek verdient vier vrijkaartjes voor Rijksmuseum Boerhaave en een een abonnement van NatureToday.

De derde, vierde en vijfde plek zijn goed voor twee vrijkaartjes voor Dierenpark Amersfoort en een abonnement van NatureToday.

Voor de zesde plek hebben we een abonnement van NatureToday en een heerlijk chocoladepakket.

 

 

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door: 

  • Rijksmuseum Boerhaave: Maak kans op vrijkaarten voor het Rijksmuseum Boerhaave. Hier kun je vanaf juni de nieuwe zaal 'Grote Vragen' bewonderen. Welke vragen kunnen we wel beantwoorden en moeten we zelfs beantwoorden omdat we het ons niet kunnen veroorloven om ze te laten liggen? Vragen op het gebied van ons lichaam en gezondheid, aarde en klimaat en over onze plek in het heelal. Je leert alles over de zaadjes die de wetenschappers van nu planten voor een betere toekomst.
  • Dierenpark Amersfoort: Of maak kans op vrijkaarten voor DierenPark Amersfoort! Hier hebben de brilbeerbroertjes Teju en Ariba sinds kort hun nieuwe thuis gevonden. De broers zijn echte belhamels. De dieren zijn heel nieuwsgierig, ravotten veel met elkaar, klimmen graag en zitten bijna nooit stil. Bewonder jij binnenkort deze energieke brilberen in DierenPark Amersfoort?
  • NatureToday: Ontdek de pracht en praal van de Nederlandse natuur met een abonnement van NatureTodayJe verbreedt je soortenkennis en leert op een andere manier naar de natuur dichtbij te kijken. Trek de natuur in en ontdek, leer en geniet!


Tijd & plaats


22 mei - 29 mei -
,

Organisatie door NIBI in samenwerking met Rijksmuseum Boerhaave en Dierenpark Amersfoort

Contact: Shira Bonnink
Meer informatie: Website